Ontvangt u deze e-mail van Techworkgoestransorientale.com in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?
Klik hier voor de online versie.
Techwork goes Transorientale!
Techwork/Eurotech Racing
In deze editie.

  • STARTDATUM TRANSORIENTALE RALLY KOMT (EINDELIJK) DICHTERBIJ…..
  • AGENDA
   
29 mei 2008  

Beste Transoriëntale geïnteresseerde,

Hierbij ontvangt u onze update met betrekking tot de ontwikkelingen van het Techwork/Eurotech Racing team.
 

STARTDATUM TRANSORIENTALE RALLY KOMT (EINDELIJK) DICHTERBIJ…..

Na een eindeloos lange periode, althans voor het gevoel van het Techwork Eurotech Racing Team, komt nu dan -eindelijk- de start van de Transoriëntale Rally dichterbij.

De startnummers zijn door de organisatie bekend gemaakt, de etappes zijn vastgesteld en de wedstrijd reglementen, weliswaar in de Franse taal, zijn bekend.
Het begint er nu toch echt op te lijken. Startnummer 418 is het startnummer van de MAN Truck van het Techwork Eurotech Racing Team en de assistentie Toyota Landcruiser heeft nummer 504. De MAN Truck van Techwork Eurotech beweegt zich op goed niveau, tussen de teams van Hans Bekx, Jan de Rooij, KAMAZ, MAN Rally Team en Dutch Team Dakar. Om er maar enkele te noemen. RTL GP heeft daarom besloten om het hele spektakel op TV uit te zenden, ondanks het overvolle zomerprogramma op RTL7.

Het Techwork Eurotech Racing Team maakt zich momenteel op voor vertrek. De laatste voorbereidingen worden uitgevoerd.
De speciale banden van de Man truck worden getest. De reserve- onderdelen voor de MAN truck en Toyota assistentie-auto nog eens extra nagekeken. Zou het genoeg zijn? Wat gaan we allemaal tegenkomen? Het is tenslotte de eerste keer dat deze monster rally georganiseerd wordt. De spanning stijgt.
De Toyota assistentie-auto wordt nog eens extra verbeterd. Met een andere, sterkere voorbumper en met een extra frame aan de achterzijde om een van de twee reservewielen buiten de auto mee te kunnen nemen zodat er binnenin meer ruimte ontstaat.
De onderzijde wordt nog eens nagekeken en extra afgedicht, de verwachting is dat de auto’s veel door rivieren zullen rijden, gemiddeld zo’n 1 meter diep. De rivier doorrijden, in de lengte wel te verstaan, omdat de rivierbedding een harde ondergrond kent en het ter plaatse de enige verstandige weg is.
De kleding wordt nog eens nagekeken, toch maar extra goede jassen besteld voor het team. Nodig, want de Transoriëntale Rally gaat over bergpassen van het Oeral gebergte waar de temperatuur onder nul is. De Rally gaat ook door bossen, over zandvlaktes, over steppes, over snelle gravel paden, langzame rots paden, over prairies, door kamelengras gebieden en over drooggevallen zoutmeren. En natuurlijk over duinen en nog eens duinen. Over hoge duinen en over hele hoge duinen, tot wel 500 meter hoog.

De start van de Transoriëntale Rally 2008 vindt plaats in St. Petersburg op 12 juni. De technische keuringen vinden plaats op 10 en 11 juni 2008. Het team heeft een rendez-vous met de technische keurmeesters op 11 juni om 11.30 uur.
Het team bereid zich voor om te vertrekken op donderdag 5 juni omstreeks 10.00 uur ’s ochtends vanuit Techwork – Eurotech in Venlo. Wat het team betreft kan het moment van vertrek niet snel genoeg aanbreken.

Voor nadere informatie zie www.techworkgoestransorientale.com en www.transorientale.com en www.eurotechgroup.nl
Middels de komende nieuwsbrieven houdt het team alle belangstellenden op de hoogte van de ontwikkelingen voor- en tijdens de rally.

 
 
 
 

AGENDA

10 juni - Technische Keuring
11 juni - Technische Keuring
12 juni - Start (St. Petersburg, Rusland)
28 juni - Finish (Peking, China)

logo

Sporen in het zand

 
 
Afmelden voor nieuwsbrief Techworkgoestransorientale.com    
PezagHoofdsponsor:
Techwork Uitzendbureau
Briljantsponsors:
Pezag
Van de Haterd
Eurotech Group BV
Sponsors:
Viking belettering
Boris Music
Vakkanjers.nl
Munsters
Buhrmannubbens
Markoen
Van Herpen
Cult Energy
Bouw-vak
technicalmiddleschool
 
Voets Installaties BV
 
Copyright 2008 techworkgoestransorientale.com