Ontvangt u deze e-mail van Techworkgoesdakar.com in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?
Klik hier voor de online versie.
Techwork goes Dakar!
Techwork/Eurotech Racing
In deze editie.

  • Presentatie Eurotech Bevo Hc Kalender
  • Sponsor in beeld.
  • Naamwijziging Viking Events
  • Programma/Route Pre-Proloog
   
05 december 2007  

Beste dakar geïntereseerde,

Hierbij ontvangt u onze update met betrekking tot de ontwikkelingen van het Techwork/Eurotech Racing team.
 

Topsport meets TopsportPresentatie Eurotech Bevo Hc kalender op Dakar Pre-Proloog in Valkenswaard

“Topsport meets Topsport” is het thema van de Kalender welke Handbalclub Eurotech Bevo Hc uit Helden presenteert tijdens de Dakar Pre-Proloog op 8 december in Valkenswaard op het EuroCircuit.
Een beter passende omgeving voor de presentatie van deze “Topsport meets Topsport” kalender is nauwelijks denkbaar. Het damesteam van Eurotech Bevo Hc speelt in hoofdklasse B en wil op niet al te lange termijn doorstoten naar de eerste divisie en daarna de eredivisie. De Rally Dakar is sportief gezien een ultieme uitdaging en staat daarom model voor de handbal dames, Topsport ontmoet hier dus Topsport.
De presentatie van de kalender zal geschieden door niemand minder dan Maurice Graef. Maurice Graef is zeer betrokken bij de topsport, als jeugdtrainer bij VVV-Venlo en onder andere als presentator van TV Limburg SportArena en Columnist voor Dagblad de Limburger. Aan de kalender werkten een keur van sportlieden mee zoals Rintje Ritsma, Bart Brentjes, Jurgen van de Goorbergh, Danny van Dongen, Marc Goossens, Jeroen Bleekemolen, alsook zanger Boris en vele anderen. Een deel van deze beroemdheden zal bij de presentatie in Valkenswaard persoonlijk aanwezig zijn. De presentatie zal plaatsvinden rond de klok van 12.00 uur in de Eurotech Racing Trailer op de paddock.
De kalender wordt verkocht door en voor de handbal dames en de opbrengst word gebruikt om de kans te krijgen door te stoten naar de eerste divisie. Van elke verkochte kalender gaat 1 euro naar een verstandelijk gehandicapten tehuis in Slowakije. U kunt de kalender na de presentatie bestellen via de website www.bevohc.nl. Ter info: de dames verwachten dat de kalender een echt “collectors item” wordt. En gezien de ludieke foto’s bestaat daarvoor dan ook alle kans.

 
 


Sponsor in beeld.

In 1991 begonnen als klein bedrijfje in Panningen, is Eurotech inmiddels via de weg der geleidelijkheid uitgegroeid tot een krachtige, stabiele onderneming met ruim 450 medewerkers met vestigingen in Nederland, Slowakije en Tsjechië en klanten in West- en Oost-Europa en zelfs Japan. Het bedrijf geldt als internationale systeemleverancier in de aluminium verwerkende industrie en staat bekend om zijn hoge kwaliteitsniveau en innovatieve karakter. Onder andere met gedurfde vernieuwingen binnen het gietproces heeft Eurotech indruk weten te maken.

Kijk voor meer info op http://www.eurotechgroup.nl


Eurotech Group BV

 

 

 

Karten
Circuit rijden
Ijsrijden
Bandenwisselspel

Danny van Dongen Events combineert rij- en raceplezier met relatiemarketing

Viking Events heet voortaan Danny van Dongen Events. Autocoureur Danny van Dongen gaat op topsnelheid op de ingeslagen weg door. Danny van Dongen Events organiseert gemotoriseerde arrangementen op onder meer circuits in binnen- en buitenland voor groepen van vijftien tot 250 personen.  

Danny van Dongen is al vanaf de start van Viking Events het gezicht van- en de drijvende kracht achter de onderneming. Met de naamswijziging wordt dit bekrachtigd. Danny van Dongen Events organiseert arrangementen waarin plezier, snelheid, voertuigbeheersing, competitie en autosport een grote rol spelen. De arrangementen zijn ontwikkeld voor ondernemers die hun relaties op een bijzondere dag willen trakteren en die beseffen dat een programma met gemotoriseerde actie en autosport bij velen in de smaak zal vallen.

Danny van Dongen Events organiseert arrangementen op autoracecircuits en overige geschikte locaties in binnen- en buitenland. Programmaonderdelen zijn onder meer zelf rijden met een raceauto, meerijden in een raceauto met Danny of een andere ervaren coureur, rijden op een quad en terreinrijden. Tot de competitie-elementen behoren een slalomproef, een kartrace en een pitstopspel waarbij de wielen van een raceauto zo snel mogelijk gewisseld dienen te worden. Een incentive van Danny van Dongen Events kan ook een antisliptraining of een raceclinic bevatten.

De arrangementen kunnen worden gecombineerd met een product- of perspresentatie, een vergadering en een overnachting. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden op het gebied van catering. Tot de klantenkring van Danny van Dongen Events behoren diverse grote, bekende ondernemingen.

Neem snel een kijkje op http://www.dannyvandongenevents.nl

 
 

TIJDSCHEMA* RTL GP DAKAR PRE-PROLOOG

09:00 uur Rijdersbriefing
09:30 uur Gezamenlijke verkenning auto's
09:45 uur Auto’s – manche 1
10:15 uur Gezamenlijke verkenning motoren
10:30 uur Motoren – manche 1 t/m 3 (in groepen van 9 rijders)
10:50 uur Gezamenlijke verkenning trucks
11:15 uur Auto’s – manche 2
11:45 uur Motoren – verliezers manche 1 en 2 (in groepen van 9 rijders)
12:00 uur Pauze + diverse demo’s
13:00 uur Auto’s – finale
13:15 uur Trucks – manche 1
14:00 uur Motoren – finale
14:15 uur Trucks – manche 2
15:00 uur Trucks – finale
15:15 uur Prijsuitreiking
17.00 uur Sluiting

ROUTE NAAR HET EUROCIRCUIT

De route naar het EuroCircuit in Valkenswaard is goed bewegwijzerd. Voor alle
zekerheid volgt hier toch een beschrijving van de route:
Volg de A67 richting Eindhoven – Antwerpen.
Neem afslag 32: Eersel en volg de N397 richting Valkenswaard (ca. 11 km).
Direct na het plaatsnaambord "Dommelen" (100m) rechtsaf Mgr. Smetsstraat in.
Na ca. 1100 meter de tweede weg links.
Na ca 200 meter de eerste weg links = ingang Eurocircuit.

Techwork goes Dakar

 
 
Afmelden voor nieuwsbrief Techworkgoesdakar.com    
PezagHoofdsponsor:
Techwork Uitzendbureau
Briljantsponsors:
Pezag
Van de Haterd
Eurotech Group BV
Sponsors:
Viking belettering
Boris Music
Vakkanjers.nl
Munsters
Buhrmannubbens
Markoen
Van Herpen
technicalmiddleschool
 
Copyright 2007/2008 techworkgoesdakar.com