Ontvangt u deze e-mail van Techworkgoesdakar.com in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?
Klik hier voor de online versie.
Techwork goes Dakar!
Techwork/Eurotech Racing
In deze editie.

  • Veel belangstelling Pre Proloog
  • Sponsor in beeld.
  • Nieuw logo Techwork
  • Agenda/Uitzendschema
   
13 december 2007  

Beste dakar geïntereseerde,

Hierbij ontvangt u onze update met betrekking tot de ontwikkelingen van het Techwork/Eurotech Racing team.
 

Pre Proloog ValkenswaardPre Proloog ValkenswaardPre Proloog ValkenswaardPre Proloog Valkenswaard Techwork/Bevo kalenderPre Proloog Valkenswaard Techwork/Bevo kalenderVeel belangstelling voor Pre Proloog Rally Dakar in Valkenswaard

Ruim 13.000 Dakar enthousiasten stroomden op zaterdag 8 december toe op het Eurocircuit in Valkenswaard om de Nederlandse Dakar deelnemers te kunnen zien. De drukte was vooral goed merkbaar bij de ingangen, er stonden tot in de middag lange rijen wachtenden. Eenmaal op het circuit werd het wachten beloond door de ruime tentoonstelling van techniek, kracht en snelheid van de motoren, auto’s en trucks. Het Techwork Eurotech Racingteam had over belangstelling niet te klagen. Vooraf waren er alleen al 350 kaarten besteld door de relaties en vele andere bezoekers kwamen een kijkje nemen bij het team. Het weer werkte zelfs een beetje mee, het was winters koud maar het bleef gelukkig wel droog. De erwtensoep en broodjes warm vlees vonden daarom gretig aftrek. Er werd, net zoals door alle andere trucks, twee keer gereden door het Techwork Eurotech Racingteam. Toon van de Haterd stuurde de MAN truck ’s middags feilloos over het Eurocircuit. Een mooie jump werd op de foto geregistreerd, voorwielen en achterwielen kwamen daarbij los van de grond, of beter gezegd los uit de modder. De navigator Wim Noorman had een makkelijke rit, een keer afslaan op het juiste moment was voldoende. En de technicus Marc van den Berg had er al rekening mee gehouden dat het een makkie zou worden voor het team. Hij begeleidde de manches vanuit zijn zonnige exotische vakantie bestemming. Marc werd vervangen door Hans Fortuin, monteur uit de assistentieauto. Alles onder controle dus.
Op het middaguur werd door Maurice Graef de aangekondigde Eurotech Bevo kalender gepresenteerd. Topsport meets Topsport werd werkelijkheid. De Eurotech Bevo dames waren aanwezig en veel van degenen waarmee zij op foto’s op de kalender staan. De originele foto’s werden onder andere aan Bart Brentjes en Nicky van Venrooij uitgereikt. Allard Kalff nam de originele foto in ontvangst uit naam van Jeroen Bleekemolen die door race verplichtingen niet persoonlijk aanwezig kon zijn. Het resultaat mag er zijn, een echte Special Events Calendar die nog lange tijd de aandacht zal trekken.
Het was voor de belangstellenden erg leuk om dit alles te kunnen zien, getuige de enthousiaste reacties. De Dakar harten zijn hierdoor weer sneller gaan slaan. Natuurlijk zal het in januari een stuk serieuzer gaan, de omstandigheden tijdens de Rally Dakar lijken voor 2008 zelfs bijzonder zwaar te worden. Het team zet daarom met volle kracht alle voorbereidingen voort. De start komt al snel dichterbij, nog maar zo’n twee weken tot 27 december. Dan vertrekken de beide auto’s op de dieplader naar Lissabon. De volgende mijlpaal wordt de technische controle in Lissabon.

 
 


Sponsor in beeld.

In 1991 begonnen als klein bedrijfje in Panningen, is Eurotech inmiddels via de weg der geleidelijkheid uitgegroeid tot een krachtige, stabiele onderneming met ruim 450 medewerkers met vestigingen in Nederland, Slowakije en Tsjechië en klanten in West- en Oost-Europa en zelfs Japan. Het bedrijf geldt als internationale systeemleverancier in de aluminium verwerkende industrie en staat bekend om zijn hoge kwaliteitsniveau en innovatieve karakter. Onder andere met gedurfde vernieuwingen binnen het gietproces heeft Eurotech indruk weten te maken.

Kijk voor meer info op http://www.eurotechgroup.nl


Eurotech Group BV

 

 

 

Nieuw logo Techwork
pre proloog
pre proloog

Het nieuwe logo van Techwork Uitzendbureau, nu al te zien op de Techwork/Eurotech Racing DAKAR Truck.

“Mooi en heel erg duidelijk” is de unanieme reactie van vrijwel iedereen die het nieuwe logo van Techwork Uitzendbureau voor het eerst ziet. Deze positieve reacties hebben Techwork direct doen besluiten om de Techwork/Eurotech Dakar Truck editie 2008 te voorzien van het nieuwe logo. Volop duidelijkheid!

Het oude logo was ook mooi, maar niet zo duidelijk. Dit probleem kwam vooral tot uitdrukking bij de shirt-sponsoring van VVV. Tijdens de wedstrijden tegen PSV en Heerenveen was het noodzakelijk om voor een tussenoplossing te kiezen om te vermijden dat “Techwork” niet herkenbaar zou zijn op TV en foto’s.
In samenwerking met Kees van Eeten van Viking Engineering, specialist in Belettering, werd gezocht naar alternatieven. Na een aantal voorstellen kwam het nieuwe logo te voorschijn. Duidelijkheid ten top en met net dat persoonlijke tintje wat de herkenning bevorderd. De letter “O” van Techwork werd omgetoverd tot een abstract figuur. “Als je goed naar dat figuur kijkt zie je dat het een lopende persoon is, van bovenaf gezien” zegt Kees. “Dat geeft het belangrijkste kenmerk van Techwork Uitzendbureau weer”. Anderen zien er een abstracte vertaling van de core business van Techwork in, alles draait om het verbinden van technische medewerkers aan technische bedrijven. In ieder geval is Techwork er erg blij mee, binnen heel korte tijd lijkt het net alsof het nieuwe logo er altijd al was.

 
 

Agenda:

2, 3 en 4 jan. 2008 Administratieve en technische keuring
5 jan. 2008 Begin Dakar Rally
5 t/m 19 jan. 2008 Portugal, Spanje, Marokko, Mauritanie en Senegal
13 jan. 2008 Rustdag in Nouakchott
20 jan. 2008 Finish in Dakar

Uitzendschema RTL7

Programma : RTL GP: Voorbeschouwing Dakar 2008
Uitzendperiode : zondag, 11 november tot en met 30 december
Uitzendtijdstip regulier : circa 23.15 uur tot 23.45 uur
   
Programma : RTL GP: Dakar 2008
Uitzendperiode regulier : 5 januari tot en met 19 januari 2008
Uitzendtijdstip regulier : circa 22.30 uur tot 23.30 uur
Uitzendperiode 2de uitz. : 6 tot en met 20 januari 2008
Uitzendtijdstip 2de uitz. : circa 18.50 uur tot 19.50 uur

Techwork goes Dakar

 
 
Afmelden voor nieuwsbrief Techworkgoesdakar.com    
PezagHoofdsponsor:
Techwork Uitzendbureau
Briljantsponsors:
Pezag
Van de Haterd
Eurotech Group BV
Sponsors:
Viking belettering
Boris Music
Vakkanjers.nl
Munsters
Buhrmannubbens
Markoen
Van Herpen
Cult Energy
Bouw-vak
technicalmiddleschool
 
Copyright 2007/2008 techworkgoesdakar.com