Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is door Techwork met de grootst mogelijke zorg en integriteit opgesteld. Desalniettemin bestaat de mogelijkheid dat we om welke reden dan ook bepaalde informatie incorrect of onvolledig op de pagina hebben weergegeven. We willen echter benadrukken dat we in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor de schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van het materiaal dat op deze site beschikbaar is. Daarnaast behouden we het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

De website bevat links naar websites van andere partijen. Techwork draagt geen verantwoording over de vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de gegevens op sites van andere partijen.

Privacybeleid

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij soms persoonlijke gegevens nodig. Het beschermen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens is niet alleen in uw belang, maar ook in ons belang. Techwork volgt hierin de wet Bescherming Persoonsgegevens, die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie.

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren, website en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze kandidaten, klanten, prospects en partners te benaderen: over belangrijke ontwikkelingen binnen onze dienstverlening, over nieuwe producten, vacatures en diensten van Techwork.

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Techwork streeft ernaar de kwaliteit, vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de persoonlijke informatie te bewaken. Wij gebruiken adequate technische en beheers procedures om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden. Aanvragen van klanten of kandidaten voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie worden zo snel mogelijk behandeld. Wanneer u aangeeft dat bepaalde informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. Hierdoor blijft uw privacy gewaarborgd.

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Techwork verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Wij behandelen uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoeken sturen aan onderstaand adres.

Nieuwsbrief

Indien u de nieuwsbrief van Techwork ontvangt kunt u zich te allen tijde hiervoor afmelden door gebruik te maken van de link onderaan de nieuwsbrief.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Techwork B.V.
Groot Egtenrayseweg 21
5928 PA Venlo
077-3231513
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.