Werken bij Techwork

DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK

Techwork vindt en verbindt

Werken bij Techwork

 

Stagiaire Online Marketing


Wij zoeken: leuke ambitieuze stagiaire voor online marketing

Voor onze labels Techwork en SEP Peeters, ga jij je bezig houden met verder uitbouwen van nieuwe marketing ideeën. Hoe krijg je in de veranderde markt de juiste kandidaat in de wereld gevonden.

Hierin gaan wij samen op zoek naar de nieuwste technieken en gaan testen welke voor ons het beste zou kunnen gaan werken. Om te slagen binnen deze uitdaging is het van belang dat je jouw creativiteit laat spreken en op marketing gebied je steentje bij kan dragen en mogelijk zelf je eigen project kan opstarten.

Creativiteit staat in deze stage hoog in het vaandel, hiermee wordt bedoeld dat wij zoeken naar slimme betaalbare toepassingen die werken voor de kleinere bedrijven. De korte termijn bestaat dus niet, de focus ligt op iets ontwikkelen dat echt bruikbaar is voor onze organisatie voor de lange termijn. Een marketing plan dat werkt, nu, maar ook voor de toekomst.

Ga bijvoorbeeld mee naar klanten om leuk materiaal op te nemen of mogelijke marketing kansen te bekijken waarmee wij onze klanten en werknemers kunnen bereiken.

Ben jij dit…?

- Je beschikt minimaal over een MBO of HBO werk- en denkniveau;

- Je bent sterk in social media en online marketing;

- Je bent creatief;

- Je beschikt over doorzettingsvermogen om iets echt gerealiseerd te krijgen;

- Je beschikt over een ondernemersmentaliteit, kan zelfstandig functioneren en neemt graag verantwoordelijkheden op je;

- Je wordt extra geprikkeld door het werken met commerciële doelstellingen.

 

Wie zijn wij:

Opus People is een full-service leverancier van internationale uitzendkrachten voor de Nederlandse markt actief onder de labels Techwork en SEP Peeters. Wij zijn een opkomende organisatie die graag wil vernieuwen op social media en online marketing. Wij zijn al sinds jaren betrouwbare partners op het gebied van arbeidsbemiddeling en brengt werkgevers en werknemers bij elkaar.

Techwork biedt internationale arbeidsbemiddelingsdienst-verlening gericht op technische vakmensen.

SEP Peeters biedt internationale arbeidskrachten voor de logistiek en foodproductie kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Bedrijfscultuur

Het belang van de persoonlijke aandacht binnen onze groep is ook terug te zien in de cultuur. Je wordt warm ontvangen door jouw nieuwe collega’s die je graag willen helpen bij het vinden van jouw plekje in de organisatie. De medewerkers hebben hart voor de zaak en zetten zich voor 200% in om een perfecte match te kunnen maken tussen klant en kandidaat. Verder leiden wij onze mensen graag verder op, om binnen de groep ver te kunnen ontwikkelen in de nabije toekomst.

Lijkt jou het leuk om binnen een gezellige groep te komen werken waar tal van kansen liggen en zelfs kans is om door te groeien binnen het bedrijf? Neem dan contact met ons op!