´╗┐ Werkzoekende

WIJ ZOEKEN DE JUISTE MATCH VOOR JOU!

Schrijf je nu in link

Werkzoekende

Zoek je een uitdagende baan in de techniek, productie, logistiek, bouw of in een ander vakgebied? Tijdelijk of voor vast? Op vmbo-, mbo- of hbo-niveau? Parttime of fulltime? Bij Techwork vind je een uitgebreid aanbod in vacatures. Wij zorgen dat er een goede match is!

Waarom Techwork?

Persoonlijke benadering

Techwork is er voor jou! Wij gaan eerst het gesprek aan met jou en samen inventariseren we je wensen. We kijken naar wie jij bent, jouw talenten en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Vervolgens gaan we daar de geschikte bedrijven bij zoeken en benaderen.

In onze werkwijze is de kandidaat leidend wat betekent dat we de juiste vacature zoeken bij de kandidaat in plaats van andersom. We binden en verbinden met als doel een goede match tussen kandidaat en klant. Dat kan voor korte maar zeker ook voor lange termijn, afhankelijk van de wensen.

Een groot lokaal netwerk

Onze recruiters zijn ervaren en beschikken over een groot netwerk aan bedrijven in verschillende branches. Zij kennen de bedrijven, de mensen erachter en de cultuur van het bedrijf. Ze weten wat er van je wordt verwacht op de werkplek. Daardoor zijn zij in staat om de juiste match te maken.

Eerlijk en betrouwbaar

Natuurlijk is het belangrijk dat alles goed geregeld is, dat je kunt vertrouwen op je werkgever. Techwork is aangesloten bij een aantal organisaties die dat waarborgen zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken. De belangrijkste daarin is de ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. We werken conform de laatste wet- en regelgeving en worden hier ook jaarlijks op gecontroleerd. Je krijgt een salaris conform de cao van het bedrijf waar je gaat werken en we bieden mogelijkheden voor opleidingen en trainingen indien dit nodig is.

 

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je hier in en wij nemen contact met je op!